- Magaluf del 3 -

SÅÅJA!
Äckligt längesedan jag skrev, jag VET! Men nu är det faktiskt så att jag är en upptagen människa.

För någon dag sen sa jag upp mig från jobbet, min första lediga dag på 1 månad måste ha varit den bästa här nere i Magaluf. Förklaring följer: Vi tjejer låg på stranden och solade och hade det allmänt underbart. Denize och Shirley låg ute i vattnet på madrasser och myste. Medans de låg där å flöt åkte det förbi en vad de då för stunden tyckte var en dryg kille på vattenskoter. Efter ett tag tog han mod till sig och åkte fram och pratade med dem. Efter lite småprat så fick de frågan om de ville ta med sina tjejkompisar med ut på den stora vita båten. Eeeeh, JATACK!
Vi blev allihopa upphämtade av motorbår och vattenskoter och begav oss ut på lyx båten. Hela dagen spenderades sedan där ute med att åka vattenskoter, dyka, ligga i solen och dricka rosévin. Det roliga med allt är att killarna äger nattklubbar i Lodon, så vill vi ha jobb så är det bara att åka dit. Nice;)

Det är mycket annat som hänt också. Jag har nämligen blivit lite med världsvan sedan sist jag skrev också.
Vet inte om jag skrev det i de senaste inlägget men jag åkte ju hem till Sverige för att gå på pappas och Helens bröllop, vilket var underbart. Dels för att få träffa båda dom, syster och mamma. Även min älskade Sofia hann jag med att träffa en snabbis. Lina min lilla älskling hann jag inte med:/ Vilket jag har sjukt ångest över. Men nu är det bara 3 veckor kvar tills jag kommer hem igen.
Tillbaks till saken så när jag skulle åka tillbaks hem hit till Magaluf så var jag tvungen att byta flug i London, inte nog med det utan jag var även tvungen att byta flygplats. Men duktig som jag är så gick det sjukt bra, även om jag trodde att jag skulle dö.

Jag har även fått min första orgasm i rumpan, vilket jesper var hemskt stolt över. Det är ju nu inte så som det låter utan han och jag fick för oss att ha drink-krig istället för vattenkrig på dansgolvet. När jag som minst anade det drog han ut min klänning och hällde i hela sin orgasmdrink innanför. Hemskt roligt.

Det är så himla mycket roligt som har hänt här att det inte går att ens försöka komma ihåg och skriva ner allt. Det enda jag kommer på nu som är värt att skriva ner är att igår kl 12 blev jag av med min tattueringsoskuld. typ, YEEEY :) En jättefin tattuering på foten har jag nu, bilder kommer, antingen här eller på facebook, jag lovar.

Idag ska vi iväg till Katmandu (ett uppochner vänt hus) och gå på 4d bio, mys :)
På söndag ska vi iväg till Heaven vilket är en utav strippklubbarna här i magaluf., min förra chef äger nämligen det också så jag har fixat så Annelie och Shirley (som fyller och har just fyllt år) ska få en lektion att dansa runt stången av en av stripporna på dagtid när det fortfarande är stängt. champange, drinkar och shots är också med räknat. Sjukt roligt kommer det bli. Vi ska kidnappa dem med ögonbindel och gå runt och här i Magaluf en sväng först :)
Det kommer bli sjukt roligt, bilder kommer på facebook :)

Saknar er alla jättemycket! Massamassa kärlek till er alla. Vi ses om ca 3 veckor!

XOXO

"BONKERS!"

RSS 2.0