- Allergi -

Ligger nu hemma i sängen efter att ha letat mig hem från Vällingby, utan linser. Det gick helt okey, gick inte in i en enda stolpe! WOHO! ;D

En förklaring till detta följer här.
Efter att jag varit hem till mormor och hämtat upp Albin så åkte jag och binbin hem till älskade Elvira. Vi har länge planerat att ha en myskväll och göra äpplen i ugnen, med sirap, kanel och hasselnötter, men eftersom jag är allergisk mot nötter så skippade vi dem i mina äpplen. För er som inte vet så är jag även allergisk mot äpplen, men när de är tillagade så går det bra. Anyway, vi ställde oss och skalade äpplerna tillsammans ute i köket, so far so good. När det var färdigt gjorde vi klart äpplerna och puttade in dem i ugnen. Började redan så känna mig lite snorig och det kliades i ansiktet, så jag kliade självklart tillbaks, vem skulle inte göra det?! Antar att jag inte hade tvättat händerna tillräckligt noga, för efter en liten stund började det klia/svida något fruktansvärt i ögonen! Jag sprang då direkt in på toaletten och sköljde ögonen med massa kallvatten. Det kändes lite bättre efter ett tag men jag var svullen som en bulldog runt ögonen, såg ut som jag hade gråtit en vecka i streck. Jaja, vi satte oss ner i soffan och försökte plugga lite, efter ett tag säger Elvira att jag har några konstiga bubblor på ögat. Och det lät ju inte så bra tänkte jag och sprang in på toaletten igen och tittade i spegeln, och mycket riktigt! Det såg riktigt hemskt ut, mina ögonvitor var inte längre vita, utan alldeles rödsprängda, plus konstiga bubblor. Av ren panik tar jag så snabbt som möjligt ut linserna, vilket var krångligare än vanligt, men tillslut så gick det. Jag kände att jag inte ville gå sådär utan att någon som visste skulle ha tittat på det, så vi tog med Albin ut på en liten promenad och gick ner till Synoptik, Elvira fick leka ledsagare;)
När jag väl kom in där så möttes jag av en lite äldre man som verkade helt vilsen, när jag frågade vad man kunde göra och vad det var för fel så lät det inte riktigt som om han visste vad han pratade om. Efter ett tag kom han iallafall fram till att jag skulle ta ett papper och torka/skrapa bort blåsorna med det. (?!) Jag fick våtservetter, tackade för mig och gick genast därifrån. Hade ingen bra känsla efter mitt besök så jag tog med mig Elvira och gick till Synsam istället. Där fick jag ett mycket bättre bemötande av personal som visste vad de pratade om, jag berättade om vad mannen på Synoptik hade sagt till mig och reaktionen jag fick var att det var himla tur att jag inte lyssnat på hans råd och gått till Synsam istället. De sa att man inte skulle göra någonting åt det utan vänta på att svullnaden och liknande skulle lägga sig. Blåsorna på ögat var svullnad av slemhinnan på ögat. Kände mig genast lite lugnare och vi gick tillbaks hem till Elvira. Eftersom jag inte kunde se någonting och därmed inte kunde läsa något mer på läxan så läste Elvira högt för mig, sötnos där, du är bäst! Sedan åt vi äpplerna som var underbart goda, äpplen och vaniljglass MUMMA! Och någon mer allergireaktion fick jag inte heller :)

Hursomhellst så har det nu blivit bättre i ögonen vilket känns otroligt bra, dock blir det glasögon nån dag nu, vågar mig inte på att sätta på mig linserna än faktiskt:)
Trotts detta så hade vi det jättemysigt, jag och Elvira, som alltid :) nästa gång ska jag kunna se någonting så vi kan spela lite Wii också:D

Har med lycka upptäckt att det fanns tre nya greys anatomy avsnitt ute, så nu har jag dem på min dator och ska efter duschen lägga mig och titta, weeei :)
So long.

XOXO

"Hold your head up high and this pain will die, somehow, somewhere.. Just try"

- Jobb -

En dag som denna känns det otroligt skönt att det är lite kunder på jobbet på söndagar.
Huvudet är inte riktigt med mig idag, jag är inte den vassaste kniven i lådan skulle man också kunna säga.

Var på bio igår med moder å tittade på australia, helt okey film. Kom hem runt halv 1 eller liknande, somnade väl nästan direkt. När telefonen sedan ringde vid 3 tiden så vaknade jag, blev våldsgästad en sväng, vilket iofs var trevligt, men när personen ifråga sedan gick hem runt 5 så var det en omöjlighet för mig att kunna somna om. Låg och halvsov resten av tiden tills jag skulle kliva upp. Hade en sådan där jobbig natt när man inte sover ordentligt utan jag har istället vaknat upp av tusentals jobbiga drömmar, dessa drömmar fick mig att fundera över mitt liv och val jag har gjort och när de tankarna börjar infinna sig i huvudet så är det ju inte med en klackspark som man bara somnar om igen.
Hursomhellst så fortsatte det i de banorna tills det var dags att kliva upp. Var otroligt trött och seg, men jag tog mig iallafall iväg till jobbet. Kom hit, fixade iordning och när de andra inte kom så började jag fundera på vart de tagit vägen. Tänkte väl inte så mycket mer på det, men när klockan sedan började ticka iväg så tog jag mig en extra titt på schemat, såg att jag skulle börjat 12, klockan var då 10. Hiiimla tur att jag kom till 10 ist för 12 då eftersom Tess och Juliana inte är här, tänkte jag då. Hade dock en konstig magkänsla, så efter ett litet tag tittade jag ännu en gång på schemat, sedan på klockan också denna gång. GASH! Klockan var alltså 10, vi öppnar 11 på söndagar! Good job Carro. Som sagt, inte den vassaste kniven i lådan idag.

För alla er som känner mig så vet ni att jag inte är den smidigaste och grasiösaste på denna planet, jag är rent ut sagt, klumpig! Brukar snubbla och ramla på det mesta som ligger i min väg. Har en gång lyckats stänga balkongdörren på mina mjukisbyxor och märkt det försent, vilket resulterade i att när jag skulle ta mitt steg framåt så följde benet helt enkelt inte med = jag faller ned mot golvet som ett träd, TIMBER! Stolpar och jag går inte heller allt för bra ihop, det finns en anledning till att vissa av mina vänner håller extra koll på mig och skriker "stolpe!!" när vi är ute å går. ;)
Ha, jaja anledningen till att jag skriver detta är pga mina funderingar på om man verkligen blir som man umgås ?
Jag har en hund, min älskade Albin, han är inte heller allt för smidig i sina steg. 
1. Han har suttit sig på en geting och blivit stucken i lillrumpan, stackarn.

2. En blåsig dag hemma i Bollnäs var vi ute och gick, Albin tog ett skutt, vilket resulterade i att han (liten och lätt som han är) fick sig en liten flygtur några meter sidleds, den synen var bara för rolig! 

3. Förra veckan när vi var ute och gick fick Binbin syn på en annan intressant hund som han fick upp ögona för, han gick länge och tittade bakåt på den andra hunden och märkte inte att stolpen som tidigare var en bra bit bort nu var precis framför honom, och eftersom att jag är lite utav en hemsk människa i vissa tillfällen så gjorde jag ingenting för att förhindra det jag vid den tidpunkten kunde förutspå skulle hända. PANG! Albins lilla söta huvud möter den stora hemska stolpen med en jävla smäll :D Oj vad jag skrattade, hihi :) Roligt värre. 

Det ligger kanske någonting i det ??

Wellwell, nu har jag fördrivit min sista tid här på jobbet för dage, skön avslutning:) Nu blir det promenad hem till älskade moder och titta på handbollen! :D Sen kanske det blir en resa in mot stan, får se om jag orkar.. Brukar ju sluta trevligt iaf så det kanske är värt det ;P

XOXO

"My morals got me on my knees
I'm begging, please stop playing games


- Rubrik ? ? -

Okey, rubriker är inte min grej, I admit. men what the hell...
Känner att jag kanske inte har allt för mycket vettigt att skriva för tillfället, men det är bra tidsfördriv. Egentligen borde jag ligga och försöka sova, men rebell som jag är så struntar jag i det. HA! Så om det blir alldeles för mycket såkallat ordbajseri i detta inlägg så är det bara att sluta läsa, risken finns ;)

Idag har det faktiskt hänt lite grejjer. Jag har ju som sagt kört igång min handbollsträning igen, dock med ett lag som tränar över en timmes kollektivtraffik hemifrån mig. I början så tänkte jag att det skulle vara värt det ändå, och förvisso så är det faktiskt de. MEN när jag ju kommit underfunn med att det finns ju ett handbollslag som tränar i Bromma och har spelar vissa utav sina matcher i Vällingby så det kändes mer värt.
Jag tittade runt lite på deras hemsida i helgen och idag tog jag mig mod att ringa upp tränaren och prata lite. Han var supertrevlig och samtalet flöt på alldeles utmärkt. Kändes däremot lite grann som en arbetsintervju, men de som känner mig vet ju att det är lite utav min starka sida;) Fick höra lite bakgrund och jag fick även berätta lite om mig och syster (Johanna ska ju självklart också med, nu jävlar!!) Kom fram till att på onsdag nästa vecka ska vi komma och träna, jag vill dit nu på onsdag, men med tanke på att Johanna flyttar in hos Daniel då så är det dålig tajming. Jag får helt enkelt hålla mig i skinnet :) Det här känns jättebra, har en otroligt positiv känsla i hela kroppen, även kallat lyckorus antar jag.
Nu när jag ändå skriver om handboll så vill jag passa på och ge en stor eloge till herrlandslaget som idag vann över Spanien, helt underbart. Vilken match! Jag satt hemma hos mamma och tittade på matchen, tack för en trevlig stund älskade moder:) PUSS

Vill också passa på och sända en tanke till våran älskade Tobias som igår skulle ha fyllt 15 år,
 ♥ Jag saknar dig. ♥

Albin kom nu och gav mig några pussar och la sig sedan på kudden här brevid, jag ser det som en liten hint från honom att det är dags att lägga ifrån sig datorn och i alla fall försöka sova. Said and done.

XOXO

"You made yourself my kryptonite"

- Svullo (?) -

Idag hade jag och syster ett såkallat monent. Igår eller när det nu var så bjöd jag hem henne till mig tills idag för att tillsammans glutta på handbolls VM, Sveriges herrar hade ju faktiskt premiär match idag. När jag vaknade imorse därmot så kom jag på att jag har ju faktiskt kantareller i frysen som bara ligger där och väntar på att få bli tillagade, med det i tanke så ringde jag självklart älskade Johanna och sa till henne att jag tänkte allt bjuda henne på mat också. Kött, kroketter och kantarellsås närmare bestämt. Jaha, sen var det väl inte så mycket mer med det. Efter några timmar börjar jag känna att jag är faktiskt inte så sugen på det.. hmm wellwell, har man erbjudit sig så har man tänkte jag och bet mig i läppen.. ANYWAY - i ungefär samma veva som jag är inne i dessa tankar får jag ett meddelande från Johanna, "ska vi skippa mat och äta chips ist?" jag menar, HALLÅ!? Ingen tvekan om saken att vi är syskon inte. (Det här måste vara ett sådant stort ögonblick för både mamma och pappa, vilka underbara döttrar ni har. Som tar hand om sig själva så bra och sådär tänkte jag.) Sagt och gjort, tar Albin ut på promenad, möter Johanna och sedan gick vi och köpte snacks. Att börja träna spelar ju ingen större roll om det fortsätter såhär. Men någon gång ibland tycker jag faktiskt att man får svulla lite. Plus att vi tog ju en promenad sen också, det borde ju ha resulterat i att åtminstone ett chips blev förbrännt. Bättre än inget resonerar jag då. Hursomhellst så har det varit en underbar dag/kväll med sis, det tackar jag för.

GASH, hur ska jag klara mig utan dig, Johanna i tre mån?! Alla er andra också för den delen..:/
I will miss you guys.


Idag är det alltså 125 dagar kvar tills jag drar iväg till magaluf för min bartender utbildning. Första delen betalade jag av förra veckan, så nu finns det ingen återvändo. Jag längtar galet mycket just nu, en av anledningarna till detta är antagligen den hemska kylan som vi har här nu. I tanken så ligger jag redan på stranden och jobbar på brännan. :) Det kommer att bli en alldeles underbar upplevelse, åka iväg, träffa nya människor och skaffa mig nya erfarenheter. Mycket av detta val att åka iväg är tack vare min pappiluring, som alltid har peppat mig för att åka iväg ut i världen och göra någonting annorlunda, PUSS och massa KÄRLEK till dig! Jag älskar dig.

Klockan har nu hunnit blivit mycket och jag funderar på att sätta på en film att somna till nu, jag ska ju faktiskt upp och jobba imorgon. Vettig som jag är så ska jag försöka somna i tid för en gångs skull. Det vore ju bra. Pappa och Helén, nu får ni ta och krya på er där uppe! Ni verkar gå om varandra i sjukdomarna, den 4 juli får ni allt båda två se till att vara friska! :) Btw så tittade jag upp priser för mig att ta mig hem från magaluf den helgen, visst det kostade lite, men det var inte så farligt som jag trodde så nu är det problemet ur världen också. I´ll be there! Skulle iofs inte missa det för något i världen, men ändå :D

XOXO

"I don´t wanna turn back the time,
 I don´t wanna follow the line..."  


- ♥ -

Jag är inte allt för duktig på att uppdatera här känner jag, men vem vet det kanske blir ändring på det. Det får tiden utvisa. På sista tiden så har det varit rätt så mycket med skolan och sådär, men jag klagar absolut inte, är så lycklig för att få använda mitt teckenspråk igen det är ju så roligt! :)

Igår var en händelserik dag, var nämligen iväg och tränade handboll för första gången på 4-5 år. Hade glömt bort hur roligt jag tycker att det är. Nu när jag varit borta från den så pass länge så känner jag hur mycket jag har saknat handbollen, ska bli roligt att komma igång igen faktiskt. Det är verkligen dags för mig att börja röra på mig igen, var alldeles för länge sedan jag tränade, senaste tiden har det mest bara varit slapp och fest på schemat så det är alldeles lägligt att börja igen nu :)

Idag så har det varit skola, dock bara till 12. Efter skolan så åkte jag iväg till Bobbi och fixade naglarna, med tanke på att alla utom 4 gick sönder igår på träningen så var det mer än passande att åka till henne idag och fixa till naglarna igen. Tänk vad mycket ett par fina naglar gör! Kände mig nästan naken på något sätt när jag inte hade naglarna längre, men nu så är jag hel igen ;P

Nåväl, känner att jag inte har allt för mycket att skriva om just för tillfället. Jag har iallafall äntligen fått färdigt i hallen nu, nytt golv och nya tapeter, blev tom mycket bättre än vad jag hade kunnat tänka mig så det känns underbart, nu ska jag bara ha en ny byrå där ute men det får vänta. Nu väntar jag bara på att stolt få visa upp den, syster och Daniel kommer nämligen hit om ett litet tag och umgås med mig.

Wellwell, eftersom att du, pappsen, så gärna vill ha lite uppdateringar och se till så jag har det bra här i storstaden så tillägnar jag detta inlägg till dig :) ♥ Förhoppningsvis så ses vi på Söndag:)
Over and out, huvudet är just nu alldeles för tomt för att ha något vettigt att skriva om, hoppas ni kan ha överseende med detta, lovar att bättra mig.

XOXO

"Gonna let the light shine on me"

- Studentliv -

Jajjemen! Nu lever jag studentliv igen. Idag hade jag första dagen efter lovet på tolklinjen:) Känns riktigt bra, skönt att få lite dagliga rutiner i vardagen igen. Har lektioner hela dagarna till kl16 men det är mycket eget arbete upplagt på schemat så det går ju faktiskt att jobba hemma också om man skulle känna för det. :) Saknar däremot gamla A3 klassen, underbara människor och vi hade alltid så himla roligt tillsammans, men vi träffas ju iallafall på raster och liknande:)

Mycket har hänt sedan sist jag skrev så jag tänkte att jag skulle ta att uppdatera er lite. Eftersom jag lever ett sånt spännande liv så förstår jag att ni har väntat med spänning på nästa inlägg. Eller ja... HA! :) men ändå, here it comes

Fredag
Linnéa och Helén kom hem så jag umgicks lite med dem och sen så tog jag och Linnéa ut hästarna på en ridtur, helt underbart galet roligt var det:) Vi tävlade och grejer och jag lyckades faktiskt vinna en gång, WOHO till mig. Efter det kom pappa hem och lagade sin lassange som får munnen att vattnas bara man tänker på den. Vi åt och hade trevligt sedan lånade jag bilen så jag och Albin åkte in till Bollnäs. Första stoppet var hos min älskade Hanna, det var alldeles för länge sedan jag träffade henne så det var jätte roligt, fick träffa Selma, hennes dotter och Zita (vovven) Zita och Albin lekte så de var alldeles slut efteråt. När vi hade varit där ett tag så var det dags att åka hem till Sofia och hälsa på henne en sväng också Tobbe var också där, och efter ett tag kom även Jossan och hennes kompis från Västerås. Helt underbart att bara få sitta och umgås och prata massa strunt, mycket skratt och kramar blev det.. Klockan började bli mycket och jag hade lovat att hämta upp Linnéa inne i byn + att jag skulle åka tidigt dagen efter så när klockan var ca 00 så åkte jag och Albin hemåt igen. Just ja, sen när jag kom hem så satte jag mig vid datorn en sväng innan jag gick och la mig , då flyger en mygga (?!) förbi, jag tror självklart att jag ser i syne och börjar allvarligt fundera på att gå och lägga mig, satt hur som helst kvar en liten stund, känner efter ett tag någonting som sticker till på långfingret, tittar ner och ser den där jävla myggan sitta på min hand och suga i sig lite blod! Jag menar, HALLÅ?! Det är Januari? Det ska inte finnas några myggor nu. Jag har iallafall ett myggbett, men så är ju jag lite speciell också.

Lördag
Klev upp kl 6.30, roligt värre. Åt frukost och sedan bar det av in till Bollnäs för att åka med tåger som gick vid 8, sov sedan hela resan hem med Albin i knät. Åkte sedan till mammsen i Vällingby, gick på stan en sväng med syster och Malin, hittade galet mycket kläder och skor som jag ville ha, men eftersom jag knappt har råd att köpa mat till mig själv så får jag helt enkelt hålla mig i skinnet ett tag. Gick hem, åt mys-middag med syster, Malin, mamma och morm or. Gjorde sedan iordning mig inför festen hemma hos Helena, träffade Elvira och Andrew i Vällingby och tog tunnelbanan tillsammans med dem till Hammarbyhöjden hem till Helena. Sen var festen igång, och som alltid så hade vi galet roligt. Vilken kväll! Hade underbart roligt:) Klantig som jag är ramlade jag när jag gick hem och blåmärket som nu har satt sig så fint på mitt knä är inte att skratta åt, trodde seriöst att jag hade krossat knäskålen när jag ramlade. Jag som precis blivit av med blåmärket från nyår, någon mer än jag som ser en röd liten tråd här? Jag är inte allt för smidig skulle man kunna säga. Knäppte iallafall jättemycket roliga kort på festen, men nu så har min kamera gått sönder så det blir inge kort:/ När ekonomin tillåter blir det till att köpa en ny, jag måste ju ha en kamera när jag sticker iväg till Magaluf! Det blev iallafall efterfest hemma hos mig med J, satt och pratade alldeles för länge, när vi tittade på klockan var hon 7 och jag skulle ju faktiskt kliva upp och åka till jobbet vid 10. Bra där.

Söndag
Jobbade, mådde som en apa rent ut sagt. Men det var det värt. Hände inte mycket denna dag, slutade 18, åkte hem, somnade vid 19-20 någongång. Behöver jag säga mer?

Måndag
Som sagt, första dagen i skolan efter lovet. Ny klass, nya människor att lära känna, nya tag! En av tjejerna (som btw heler Caroline Lindberg, lite roligt) spelar handboll och de behövde folk till laget pga skador och liknande och eftersom jag länge har funderat på att börja spela igen så ska jag nu på torsdag följa med på träning och testa på. Längtar redan, har saknat handbollen galet mycket så det ska bli roligt. Har även bestämt med Elvira idag att vi ska träna på gymmet imorgon efter skolan, det är ju dumt att inte utnyttja möjligheten att träna när vi får det av skolan. Nu är det Magaluf kroppen 2009 som ska fram!
Idag fyller även mitt hjärta Albin hela 5 år! Jag har bjudit honom på en skinkmacka och extra lång långpromenad, tror han uppskattar det högt faktiskt:) Grattis grattis säger vi till honom!

Aaaaaaaaaaaaanyway, det blev mycket idag, ber om ursäkt för det. Kan bero på att jag varit dålig på att uppdatera eller pga alla skolarbeten där vi varit tvungen att skriva som tokar som sitter kvar i fingrarna, vi skyller på Johan helt enkelt. BRA!

XOXO

"So what if we loose our minds, so what if it doesn't make much sense
At least we know we're lazy, at least we know how to play, we're so great"

-Vinterland-

Vaknade upp runt 10, Binbin står hängande över mig och väntar på att få gå ut, så det var bara att klä på sig massa kläder och förbereda sig för kylan. När vi väl kommit ut så är det ju plusgrader ute, hur skönt som helst! Solen lyser och värmde sådär härligt i ansiktet, helt underbart! Tyckte då att vi kunde vara ute ett tag så jag tog ut Dolly från hundhuset så vovvarna fick springa av sig och leka medans jag skottade trappen så jag kunde sätta mig och mysa i solen. Det är precis såhär det ska vara, förrutom att man skulle ha suttit uppe på toppen av en backe med varm choklad och snowboarden på fötterna. Awwh, UNDERBART!

Just nu ligger jag inne i sängen igen och tittar på tv, känner mig lite ensam här ute när pappsen och Helen är på jobbet, det är ju aningen större här i huset än i min lilla etta, det får mig att känna mig liten. Trots detta så trivs jag jättebra här ute i Västerlima, lugnet som infinner sig här går inte att hitta i Stockholm, att kunna stå ute på kvällen och inte höra någonting annat än albins tassande när han springer runt är magiskt. Att det även är alldeles stjärnklart gör ju bara hela upplevelsen ännu bättre :) Nu har jag dock bara en dag kvar här uppe, imorgonbitti kl 8 åker jag å binbin tillbaka till Stockholm igen, så jag ska passa på att njuta av tiden som är kvar här. Linnéa kom hem nu så vi ska ut och rida i solen:)

Imorgon åker jag som sagt hem igen, kommer bli kul att komma hem igen också faktiskt. Har en klassfest inplanerad hemma hos Helena. Det kommer som vanligt säkert bli jätte roligt, hoppas på att det blir massa dunken å roligt;D Eftersom jag lyckades bli sjuk när jag kom upp hit till Bollnäs så blev det inge party i onsdags så jag har kvar alkoholen jag släpade med hit, och det är väl bra nu då med tanke på att jag slipper köpa någonting tills imorgon. Ekonomiskt och bra. :)

Nu ska jag ta å äta lite frukost, om man nu får kalla det den här tiden på dygnet men för mig är det frukost iaf. Har man lov så har man!

XOXO

"I don´t need you around, I know I rock"



- Fantasi -

Ligger hemma i Västerlima med datorn i knät, DHW på tvn och hunden brevid.
Febern har äntligen lagt sig och jag tog mig ork att skaffa mig en blogg! woho

Ork och ork, inte för att det var alltför jobbigt, men ändå. Fantasin är däremot inte på topp, därav "CarolinaLi" men det får helt enkelt duga för stunden.
Jag är som sagt hemma i Västerlima och hälsar på Pappsen och Helen, alltid lika mysigt.
Denna gång fick även Albin följa med och han har blivit tokig i lilla dolly, cihuahua/papillon blandningen som bor här i Västerlima (Linnéas vovve) De springer runt och leker som tokar här hemma, blir så glad av att se Albin så lycklig:)

Som jag skrev tidigare så har febern äntligen lagt sig nu. Himla värdelöst att åka upp hit till Bollnäs/Edsbyn och bli sjuk :/ Men jag är glad att vara här ändå. :)

Jossan, mitt lilla plommon ringde alldeles nyss och är på väg ut hit till byn och ska hälsa på mig en sväng:) Tur man har så underbara vänner som åker ut hit och hälsar på:D
Eftersom Jossan kommer hit så ska jag trotsa min förkyldning och vi ska ta ut Hero och Indy (hästarna) och rida en sväng, man måste ju passa på när man väl är här uppe att rida lite:)

Återkommer med mer vid ett senare tillfälle, just nu märkte jag att det inte fanns så mycket mer tid att skriva.

XOXO


RSS 2.0