- Idioti -

Världen är full utav idioter, det är ingenting nytt.

Hade en riktigt trevlig dag igår, först jobb sen åkte jag iväg till L och åt sushi och tittade på film.
Idag däremot när jag kom hem, (laddad till tusen inför kryssningen ikväll)  gick jag ner till förrådet och skulle hämta min väska och packa ihop lite saker så upptäcker jag att jag har haft inbrott i förrådet. VÄRDELÖST!! Hela dagen har ni varit mindre rolig. Suttit i telefon och ringt runt som en tok. BLÄ!!!
Jag hatar det här stället, har ställt mig i internkön nu och håller tummarna på att jag får en annan lägenhet, den här för bara otur med sig.

Wellwell, ska inte låta detta förstöra min helg i alla fall, nya tag och snart bär det iväg till Tallin. Just nu känner jag mig mindre taggad, men det kanske bara är bra, allt lär ju ska bli bättre än detta i alla fall:) Positiva tankar. :)

Återkommer om helgen när jag är hemkommen igen. Kommer hem på söndag igen. See you!

XOXO

"it´s getting harder and harder to breathe"

- Dålig -

Jag är dålig på att uppdatera, jag VET! Kan tyvärr inte göra så mycket åt saken, det verkar som om det kommer fortsätta såhär. Tar mig inte riktigt tid till att skriva varje dag. De som känner mig vet att jag gör ofta allting i sista sekund, och eftersom att jag fungerar på detta sätt så får jag ofta inte så mycket tid över till att skriva här. Men that´s life!
Nu ligger jag hemma i sängen, kom hem från handbollsträning för någon timme sedan. Det är himla roligt med handboll, åtminstone när det  går bra. Idag var inte min dag hel enkelt, känns förjävla värdelöst att första träningen jag var på sträckte jag skottarmen, och nu varje gång när jag tror jag blivit bättre så tar jag i och sträcker mig igen. JAAA! Jag är otränad, jag vet det också, men vafaaan, jaja, kanske blir bättre snart.

I torsdags fyllde älskade syster år, hon blev hela 20 år gammal nu, lillfisen :) Tiden går fort.. Eftersom det har varit födelsedag så har det resulterat i att vi ätit tårta flera dagar i streck nu, men vem klagar?! Inte är det då jag i alla fall :D

I Fredags stod det fest på schemat, vi var ju tvungen att fira! Satt här hemma hos mig och förfestade en sväng sedan åkte vi iväg in till Huset, (gamla stan) Det var myys, träffade på tessiluring inne där, dansade och tjoade. En hel-lyckad kväll :) Håkan däremot fick för sig att lura i oss tequila. Jag kan INTE dricka tequila, eller jo kan, men dagen efter blir mindre rolig. Slutade med att jag vinlgade hem till lägenheten, rev ner inprincip det mesta som stod i min väg påväg till sängen.  Att försöka få av sig kläderna var inte lätt det heller, det slutade med att jag föll som ett träd än en gång. Det finns en anledning till att jag inte dricker tequila helt enkelt. Det var en rolig dag på jobbet på lördagen...

I veckan har det inte hänt speciellt mycket. Jag har jobbat å jobbat å jobbat. Fast det känns hemskt bra måste jag säga, jag behöver ju pengarna. Imorgon blir det jobb igen fram till 17.30, sen blir det en sväng ner på stan med syster och kolla in vad som finns, för min del gäller det väl att lämna plånboken hemma så jag inte kan göra av med några pengar, SMART!

SEEEEN, på fredag så drar jag till Tallin! wooho, kommer bli riktigt roligt :) Stella överraskade mig och frågade om jag ville hänga med, och inte tackar man nej till en kryssning inte! Inte då jag iaf, så självklart tackade jag ja. Mina Bollnäs planer blev lite förstörda med tanke på detta, men Bollnäs finns alltid kvar en annan helg. Lätt val. :)

Well well, sitter och försöker skriva klart min skoluppgift nu också, det går åt helvete. Ska försöka göra klart så jag har det avklarat i alla fall.

XOXO

"The vibe is wrong"

- Kärleksförklaring -

Jag älskar dig.

Jag älskar dig

Jag älskar dig

Jag älskar dig

Jag
älskar dig

Jag älskar dig


Jag har världens bästa syster.
Det här är min kärleksförklaring till dig mitt hjärta!

- Crocodile Tears-

Jag hade ett underbart 2 timmar långt samtal igår med en person som jag kan komma på mig själv att tänka på då och då. Helt ärligt mycket den senaste tiden. Anyway så var det himla trevligt, blev nostalgiskt och drömde mig tillbaks ca 2 år i tiden. Då blev jag happyface.

Några timmar senare låg jag här ensam i lägenheten med tårar som flödade nästintill liknande med ett vattenfall. Anledningen till detta är att jag fick för mig att jag skulle titta på "Seven pounds" GASH! Sjuuuukt bra film, I´m in loooove.
Har aldrig någonsin gråtit så mycket till en film som jag gjorde till denna. Det skulle inte förvåna mig det minsta om jag väckte mina närmaste grannar med mitt gråt, jag låg här och verkligen stor hulkade de sista 20 minutrarna på filmer. Tror till och med att det blev ett antal riktiga stor tjut. But still, helt otroligt bra var den, kan rekommendera den starkt till er alla.

Jag blev en ny människa efter filmen, nu har jag inga tårar kvar i mitt system på ett tag. Det har resulterat i att jag har varit på otroligt bra humör hela dagen. Har haft en underbar dag på jobbet med Tess och Simon, och efter det så blev jag bjuden på taco hemma hos mamma. Underbart.


Känner för tillfället att klockan börjar bli mycket och jag ska ta å hoppa in i duschen innan det blir allt för sent. Sen blir det till att försöka somna i tid, har haft himla problem med sömnen på sista tiden. Somnat jättesent och vaknat galet tidigt. Well, kanske ändring på det snart..
Hanna: Jag saknar dig också! Pussa Selma från mig, vi får se till att ses nästa gång jag kommer upp till Bollnäs igen:)
Pappa & Helén: Ni håller mitt hopp uppe :) ♥

XOXO

"I´m gonna sing it all night long"

- Valentine -

Today it´s valentinesday, och hur mycket bryr jag mig egentligen?
Phö, varför ska det behövas en speciell dag för att fira med sin kärlek? Enligt mig så borde det inte finnas någon ***** alla hjärtans dag. Men det kanske bara är jag som är ensam och eländig som känner såhär, mycket möjligt. MEN skulle det nu vara på det viset så tänker jag inte erkänna det. HA! Fast åandra sidan så kanske jag redan gjort det nu med dessa rader. Men som sagt, hur mycket bryr jag mig? Jag är då glad i alla fall, även om jag inte har den där speciella personen att fira denna (över)reklamerade dag med.

Här i stockholm har jag min familj, mina vänner och min vovve. Som om inte det vore nog så har jag även en underbar familj uppe i Västerlima också, och alla dessa människor som jag har i min närhet (och lite längre bort) Det är dom jag har i mitt hjärta, som jag älskar över allt annat, som alltid finns där i vått och torrt. I don´t need no man. Eller gör jag?

Jag kan erkänna att jag från gång till gång kan önska att jag hade någon speciell person i mitt liv, som finns där och ger värme på nätterna när jag ligger och fryser tex, alla har väl sina ups and downs. Brukar dock ofta snabbt komma på bättre tankar och med bättre tankar så menar jag då kanske alla nackdelar med att vara i ett förhållande. Jag menar HALLÅ, det är inte alltid en dans på rosor inte. I mitt nu snart 21åriga liv här på jorden så har jag haft ett antal förhållanden, vissa mer seriösa än andra, och genom dessa har jag fått uppleva både himmel och helvete. Jag ångrar dock ingenting jag har gjort, varför ska man göra det? De förhållanden som visat sig vara rent ut sagt helvete har ändå gjort mig starkare. Min åsikt är den att allt händer av en anledning, okey, inte allt men mycket.

Om det nu finns något speciellt fack som man placerar människor i så har jag största delen utav mitt liv varit en sk "förhållande person" dvs ofta gått från ett förhållande till ett annat, ibland kanske lite för snabbt. Det har resulterat i att jag i vissa fall förlorat mig själv som person och därmed "glömt bort" mina vänner. Sista tiden har jag däremot levt singel livet, och ska jag vara ärlig så njuter jag oerhört mycket av det. Jag har mina nära och kära och känner inte nödvändigtvis att jag saknar någonting, jag har mina händer fulla. It feels good!

Så medans ni andra turturduvor sitter med era älskade så känner jag att fingrarna dansar otroligt bra över tagenterna för tillfället så jag kanske ska passa på att skriva lite på min läxa också. Det vore ju dumt att inte passa på just nu.
So long!

XOXO

"Fire in my eyes and boys on my mind, they come and go"

- Agda 75 -

Min fysiska ålder har under helgen varit jämnförbar med Agda-75.
Som jag skrev igår så mådde jag redan då dåligt, dåligt är egentligen en underdrift men vi nöjer oss med det uttrycket sålänge. Men tuff som jag är så gick jag ändå iväg till jobbet. Det var inte allt för mycket att göra så det var skönt. Efter ett tag så kände jag att jag inte klarade av längre så jag gick bak på lagret och ringde närakuten i bromma. De var fullbokade hela kvällen men tjejen i telefon sa att hon skulle skriva upp mig på någon återbudslista, så jag tackade för mig och vi avslutade samtalet.

När klockan var 15 så stod jag inte ut längre, syster måste ha haft det på känn och när jag hade börjat planera på att gå hem så dök Johanna upp i butiken, haaaaallelulja :D Vi passade på att kolla in rean på Ztatuz, men jag kände mig helt orkeslös och efter att ha provat några byxor kände jag mig redo att svimma eller liknande. Vi gick och köpte lite mat istället och gick sedan hem för att äta. Efter ett tag fick jag ett underbart samtal från närakuten, tjejen jag hade pratat med innan ringde upp och berättade att hon hade övertalat en läkare att stanna kvar en kvart så att jag skulle få en tid, KÄRLEK!

Jag är numera kär i närakuten bromma, dom var helt underbara allihopa som jobbade där. Nu har vi i alla fall kommit hem därifrån jag och syster med beskedet om njurbäckensinflammation : / men jag har fått medicin nu så vi får hoppas att jag blir bra snart. Smärtan jag har i buk och rygg just nu är inte roligt, hade jag varit man så hade jag varit död nu ; ) haha, humorn finns fortfarande kvar i alla fall

Nu ska jag ta å vara social med syster innan jag ska skjutsa hem henne.

XOXO

"Watch out for the scarecrow my love"

- Tillägg -

Ett litet tillägg till det föregående inlägget måste ske känner jag.
Det var en mycket viktig händelse på tranan som måste få skrivas ner här.

Mitt bland alla fulla och övervägande underbara människor satte jag och Jossan oss vid ett bord och tänkte ta det lite lugnt en stund, prata och ha det allmänt mysigt med andra ord.
Musiken spelades i bakgrunden och jag tittade min älskade Josefina djupt i ögonen och fångades av vårat moment. Det hela slutade med att jag någon sekund senare stod på knä och friade. Aaaawh. -en liten paus för tårar-
Älskade sa genast Ja och jag gav henne en utav mina ringar, that´s love folks!

Haha :) ska jag vara ärlig så har jag väl kanske inte allt för mycket minne av hur allt gick till, Josefina, du kanske kan lägga till några viktiga detaljer?
Anyway, inge dagen-efter ångest här inte! Så länge som vi har kännt varandra så var det på tiden nu! :)

När jag nu sitter här och tänker tillbaks på tiden förrut så får jag känslan av att jag kanske ska ta å skriva ett helt inlägg om våra tokigheter vi har haft för oss, det lär dock ta sin lilla stund att skriva, så fortsättning följer på det:)

Just nu ligger jag hemma hos mamma, tar hand om katterna och tycker synd om mig själv. Har lyckats blivit sjuk igen:( Jag som hade planer för kvällen och allt.
Är nästan 100% säker på att det är urinvägsinfektion, KUUUL tänker ni säkert. I'm not to fond of it. Har däremot inte velat gå iväg till sjukhuset ännu men det blir nog så imorgon om jag inte mår bättre. Efter jobbet dvs, jag behöver ju faktiskt pengarna! Anledningen till detta är att det är ju faktiskt bara 105 dagar kvar nu tills jag åker till Magaluf, och den andra delbetalningen ska snart skickas in. Well well, I´ll survive.

Nu ska jag släpa mig ut ur dörren och göra Albin lycklig med en liten promenad, sen om ett tag ska jag köra iväg och hämta syster.

XOXO

"We dance to the same groove
but I got the right move"


- Beställning -

Jaaa, jag har varit dålig på att uppdatera här.
Det har blivit lite av min grej känns det som, jag bjuder på det. (?)
Men jag håller med pappa och Helén som säger att det är dags att fylla på nu. :)  så jag får väl försöka hitta på någonting att skriva då. ;)

Mycket har hänt sedan sist jag skrev. Förra fredagen var vi på museum med skolan, Trafficking. Intressant men hemskt ämne.. Jag mådde inte alls speciellt bra över att gå där, som tur är så har jag underbara vänner, en utav dom vid namn Elvira. Hon såg att jag mådde dåligt och tog med mig upp på övervåningen där vi gick å tittade på indianer, sedan en snabb tur till alaska och efter det så gick vi till afrika;) jaa, de hade ju fler utställningar där, vilket ni nu säkert förstod. Hursomhellst så tyckte jag att Elvira var bäst då när hon fick mig på bättre humör igen:) ♥

Senare på fredagen åkte jag och syster hem till Bollnäs:D Totalmys, satt uppe länge och hade mys stund med pappsen, alltid lika underbart. (trots att jag somnade i soffan en sväng) Can't help it!!
Lördag var det fest, träffade mina underbara, nämligen Josefina och Lina ♥ ♥ Jag hade en underbar kväll på tranan, hände galet mycket grejer och orkar inte ens börja berätta.. :) Kul var det i alla fall:D
Söndag innebar hemfärd till storstaden igen.

Som jag sagt tidigare så har jag ju börjat spela handboll igen, YEY! Så i måndags så bar det av till träning, dock utan syster denna gången, gissa om jag var nervööös. Usch, men det gick super bra, jag har ju CHARMEN!
Sprang och tränade som en tok och lyckades bli sjuk dagen efter.

Det har med andra ord inte hänt speciellt mycket denna vecka. Man skulle kunna kalla den händelselös. Men inte klagar jag inte, jag har spenderat min tid hemma hos älskade moder istället för att ligga hemma själv, mycket trevligare tycker jag. Nu har hon åkt iväg till Ludvika och jag har lovat att vara kattvakt. Har planerat in mys med syster ikväll, chips å dipp sitter aldrig fel ;)

Sitter på jobbet nu och ska ta mig i kragen å göra lite nytta också, vi stänger ju faktiskt snart:D

XOXO

"I learned the hard way
That they all say things you want to hear"

RSS 2.0