- Helt utan ork och vilja -

Bara massa måsten hit och dit, jag orkar inte. Kan inte allt som man nu "måste" göra vara super roligt? Jag menar, inte fan tycker jag det är speciellt roligt att sitta och göra läxan eller, nejnejnej, absolut inte. Men tänk så härligt det skulle vara om man bara tyckte allting var jätteroligt och man kunde slippa få känna alla dessa måsten. Jag tror allt vore mycket bättre då. Jag är ju lite dumstridig kanske, men har jag någonting jag "måste" göra så skjuter jag gärna upp det för sakens skull. Det behöver inte ens handla om någonting som är jobbigt eller tråkigt att göra, utan det är just på grund av att man MÅSTE göra det. Something´s wrong. MEN, jag tror inte jag är den enda som fungerar på detta viset, och det gör mig lite lättare till mods i alla fall.

Idag har varit en relativt lugn dag. Har haft lektion med våran döv-blinda lärare på skolan, alltid lika roligt. Göran är tammefan helmysig och störtskön! Svenska lektionen med grammatik skulle jag vilja påstå var mindre rolig men även där har vi ett måste, för grammatik måste man kunna. Någon mer än jag som ser en röd tråd här? Jag tror minsan att det är dags för mig att sluta tänka på allting som ett måste. Kan hända att det blir så mycket bättre då. Det är åtminstone värt ett försök. Som sagt, positiva tankar!
Efter skolan gick jag runt i vällingby centrum och tittade runt efter lite kläder som jag skulle behöva till Spanien resan, INTE långt kvar nu. Närmare bestämt 24 dagar. Hittade lite smått och gott, får se vad jag ska köpa, har inte riktigt bestämt mig ännu. Hade hittat en kjol som jag skulle köpa men nu så var den ju självkart slut. Så typiskt. Men ska inte vänta, man ska köpa på en gång! Lätt tänker ni, men icke säger jag er då. Jag lider nämligen av väldigt stor beslutsångest, ingenting är ett lätt val när man heter Carolina Lindberg inte.
Well, hursom. Efter jag hade gått runt och tittat lite så traskade jag hem till min Elvirus Emparus där hon och Pernilla väntade.Vi tog oss i kragen och satte igång och pluggade lite. Men vi hann även med att gosa med hennes nya kanin, äta gurka morötter och dipp, och som efterrätt på det blev det glass. Awesome.

            
         Glada flickor                            Elviras glass                        min glass

  
Det tar sig, även jag börjar få lite färg nu :)

XOXO

"Like saints we act, we're dogs and that's a fact"

- Defeated -

Det blir aldrig riktigt som man tänkt sig, det är en sak som är säker. Planerna för gårdagen var ju som sagt utgång. Efter att vi hade varit inne i stan hela dagen så gick jag hem till mig och gjorde mig iordning för fest. Det tog sin lilla tid, vilket det alltid gör för mig, that´s just the way I am.
När jag i alla fall var kvar så gick jag hem till mammas lägenhet där Johanna och Malin höll på att göra sig iordning. Vi drack lite grann och jag blev bara tröttare och tröttare ju längre tiden gick. Tillslut när vi var på väg att åka in till Skanstull så bestämde jag mig för att inte följa med. Det blev hemgång och sängen för mig dirr. All jävla pollen tar på mina krafter. Det suger.
Redan innan 21 var jag hemma, så jag tänkte att jag skulle ta å titta på en film åtminstone... Tror jag såg 20 min (?) sen hade jag somnat. Helt galet. Telefonen har ringt som en galning här bredvid mig och jag har inte vaknat. Antar att jag behövde den där sömnen i alla fall.

Trots detta så hade jag ändå en bra dag igår. Medans jag väntade på samtal från Johanna på morgonen så satt jag på min balkong och invigde min nya bikini i solen, UNDERBART! Eftersom jag jobbar idag så är man ju tvungen att passa på att vara i solen så mycket som möjligt när jag har tillfälle. Lär väl ska bli mycket i Spanien också, men ÄNDÅ!!  Sedan åkte vi som sagt in till stan och shoppade lite. En till ny bikini blev det. Jag lär ju ska behöva det! Nu är det faktiskt bara 27 dagar kvar...

        

XOXO

"When people say that I am off the leash, I've not even begun "

- i´m alive! -

Bara för att inte göra er allt för oroliga så kanske jag ska skriva lite så ni vet att jag fortfarande lever.
Blodtagningen gick bra, tanten var jättemysig och duktig, jag svimmade inte ens! Awesome.
Efter vi hade varit på blodtappen träffade jag älskade pappi, fixade telefon till honom och efter det åkte vi iväg till jackobsberg och köpte en hund:) Jolly är det nya tillskottet hemma i västerlima nu, även hon var jättemysig.

Senaste dagarna har det varit fullt upp. I torsdags var vi iväg och åkte båt. Mycket mycket trevligt, dock blev det hemskt sent, men vad gör det. Sömn är överskattat.

                                  
                 

Fredagen spenderades först i skolan, sen hos frisören och efter det åkte jag och syster in och mötte upp Malin vid tåget. Efter det gick vi iväg och handlade lite picnic och gick sedan och satte oss i tantolunden och picnicade lite med gotta och vin. Helt rätt!

          

Ikväll är det fest. Thaibåten för lite förmys, sedan får vi se vart kvällen leder oss. Puss så länge!

XOXO

"Let´s scream now, you know how!"

- För säkerhets skull... -

Imorgon ska jag äntligen ta klivet till att bli en god medmänniska. Ska jag vara ärlig så känns det förjävligt. Dette beror inte på att jag är en hemsk människa utan endast på grund av att jag nästintill redan skakar av skräck.
Elvira och Pernilla har nämligen övertalat mig att följa med och lämna blod.
Jag har, och kommer antagligen alltid vara sjukt rädd för både nålar, sprutor och blod. Tror att jag har svimmat varje gång, och då bör nämnas att jag under en tidsperiod på ca 3 år gick och fick spruta var tredje månad.
Bara av att skriva det här just nu så blir jag kallsvettig. Det är helt sjukt egentligen, men det är bara så det är helt enkelt. Hursom så kan jag inte hjälpa att känna mig hemskt stolr över mig själv att jag ändå tar detta steg och tänker göra det ändå. Envis? Jag? Oh yes. Så om jag skulle dö imorgon så tänkte jag att det var bäst att skriva lite här. ;P Överdriver? Jag? Nej nu förstår jag inte..

Idag har jag haft mys med Elvira, vi har målat kaninbur, ätit glass och myst framför tvn. Awesome tycker jag.
Hur ska jag klara mig utan Elvirus hela sommaren? Och alla mina andra underbara?! Ångest.
Ge mig kakan och låt mig få äta den också!!!

XOXO

"You can call me a beauty
 You can call me a beast
 But it's nobody's business what I do or please"


- Höpper mycke bättre än dig ja! -

Småstadsliv i mitt hjärta! Syster har beställt hem första filmen och det känns förjävla bra.
Hemmakväll med Småstadsliv och bara sitta och skratta hur länge som helst. Wounderfull! Me like.

Förövrigt så känner jag mig hemskt kärleksfull för tillfället. Kan vara det fina vädret, eller något annat. Who knows!
Idag har jag varit helt knas hela dagen. På pendeln påväg till skolan var jag näst intill död, men när jag sedan såg älskade Elvira i skolan vände allt. Har hoppat runt, låtit konstigt, gjort galna saker och bara varit allmänt störd hela dagen. Jag har haft jätteroligt, även alla andra runt omkring mig, och det bjuder jag på en dag som denna.
Förövrigt nr2 så har jag köpt två par nya skor idag KÄÄÄÄRLEK! Däremot blev jag hemskt avundsjuk på skorna som syster hade köpt såg jag nu när jag kom hem. Men ändå. :)

Har ju lovat lite bilder från lördagen hemma i Bollnäs, så här kommer dom. Nivån är väl inte allt för hög, men när fan är den det skulle jag vilja veta? Störda kort, störda men ack så roliga fester är väl ändå det bästa?

     
     
      
     
     
      
           
                           
                          Haha, mitt nya favorit kort

And that´s all for today folks! Catch you later.

XOXO

"Hun, get up and dance with me."
 


    

- Effekten av alkohol kan förstärkas... -

Jag lever fortfarande! Även om jag just nu bara skulle vilja lägga mig ner och avlida. Dette beror endast pga all jävla pollen som ska envisas med att komma varje år. Jag menar, HALLÅ!? Nån gång får det väl räcka? Jag tycker att det är orättvist. Inte fan har jag bett om att vara pollenallergiker eller, NEJ det har jag inte. This sucks, big time.
Inatt har jag sovit himla dåligt, snörvel snörvel hela natten. BLÄ!
Men jag är ändå lycklig, jag kan ju det här med positiva tankar nu känner jag. Idag har jag nämligen tagit fram mina älskade sommarskor! Oj, vad materiell jag är, men det skiter jag i! sådäså. Skor gör min lycklig, och jag tänker fortsätta att känna denna lycka av skor. MMM. En annan sak som gjorde mig glad idag var jobbet :O Det är alltid lika skoj att jobba med mina sötnosar. Idag lyxade vi tom till det med att jag gick iväg och köpte glass och maränger och gjorde mummsglass! I love my job!

Jag har även tagit mig tid att fundera lite. Musik, även det är någonting som gör mig hemskt lycklig. För någon dag sen så hörde jag på nyhetsmorgon när The sounds spelade. De har tydligen gjort massa (?) nya låtar. AWESOME tyckte jag. Men sen gick tankarna igång. När jag lyssnade på låten så kom jag fram till att om jag inte hade vetat att det var The sounds som spelade så hade jag nog inte alls gillat den. Men eftersom jag nu visste att det var dom så kände jag ändå en stor kärlek. Är det kanske egentligen inte musiken man gillar? Utan istället gamla minnen och känslor från förrut när jag var det största The sounds fanet ever? Visst, jag tycker att deras musik är jättebra, men kanske har minnen och känslor också en stor del i det hela?

Angående rubriken... Jag var ju på Tranan förra Lördagen när jag var hemma i Bollnäs.
Hade en underbar kväll med underbara människor. Back to track, jag har ju somsagt pollenallergi. Några dagar tidigare så var jag iväg till sjukhuset och fick ny medicin utskriven. Sagt och gjort. När jag sedan läste på bipacksedeln stod det att man skulle vara försiktig när man drack alkohol eftersom att effekten skulle förstärkas. Phööö, bara massa BULLSHIT trodde jag. Men nej, tji på mig. Jag blev dyngrak. MEN, minnerna som finns kvar säger mig att jag hade en super rolig kväll, och det är väl huvudsaken? Sen var det ju antagligen sista kvällen på tranan innan Spanien resan i sommar och då är det väl bara att slå på stort. Bilder från kvällen kommer inom kort! :)

Sen vill jag bara tillägga ett litet HURRA, systeryster kommer hem idag! YEEEY! ♥

XOXO

"Shut up and drive"

- Myspys -

Jag bara älskar att vara här i Västerlima. Så skönt!
I torsdags var jag in till Bollnäs och träffade mina älskade, Sofia och Hanna. Gash så mysigt det var! Helt underbart att äntligen få träffa båda två igen, vi satt och pratade och tiden bara flög iväg. Sen var det dags att ta bilen hem till byn i dimman igen. Det var väl lagomt roligt.
Igår (fredag) satte sig jag och Helén på häst ryggen och var ute på en ridtur, pappsen fick sig en långpromenad. Tror vi var ute i cirka 2 timmar. Det känns i rumpan idag ska jag ta å berätta för er! Inte bara det utan det känns även i foten. Precis innan vi skulle iväg så kände Grymling för att kliva mig på tån. Mindre uppskattat var det, lite skrik och lite gnäll så var det bra sen. Jag är ju tuff.

Idag ska vi grilla igen. Har precis varit inne i byn och handlat lite. Alkis vin, öl och cider till mig, det är ju fest ikväll!
Ska bli jätteroligt ikväll iallafall, träffa mina sötnosar igen, det är alltid lika uppskattat.
Känner att jag inte har allt för mycket att skriva om just nu. Jag ska ta å sätta mig i solen iatället! :D

Lite bilder kan jag bjuda på iaf:)


                    
              Zorro                                                                           Flisan

                                        
                                               Indy                            Grymling

- Touch and go -

Har hittat en ny låt som går på repeat, touch and go - swingfly, vi svenskar kan det här med musik ändå!
Förövrigt så har/är det en väldigt tråkig dag. Jag har fått spendera pengar på det mest tråkigaste sättet ever, nämligen allergimedicin. 600:- gick det på, kirrade inte specielt fint i kassan det eller ska jag ta å berätta för er.
Man skulle ju kunna tro att eftersom att jag började vid 16 idag så skulle jag haft tid att vara ute i det fina vädret, men ICKE. Istället har jag suttit på vårdcentralen i närmare tre timmar och väntat. När det väl var min tur så var vi färdiga på mindre än 5 minuter. KUL

Alldeles nyss bokade jag biljett hem till Bollnäs vilket känns alldeles rätt. Jag längtar hem nu, saknar pappa och resten av måldagänget. Jag ska minsann ut och rida varje dag, sen funderar jag på att tvinga till mig grillat varje dag också, det vore ju inte helt fel. Jag måste få min dos av Svenska grillkvällar innan jag åker till Spanien, SÅDÄSÅ!
Har funderat på att stanna kvar tills på måndag, det är ju faktiskt röddag så jag börjat ju inte skolan igen förens på Tisdag. Så rätt.

Helgen har varit händelserik, i fredag så var jag ut och tog en (flera?) öl, började inne på medis och gick sedan vidare till ett galet skönt irländskt ställe. Afterski känslan infann sig så fort man steg innanför dörren. Det fanns även ett liveband inklämt på den lilla ytan och allsången var ett faktum. Jag gillade stället grymt mycket, det var mysigt. Awesome kväll med andra ord.
Lördagen var det ju fest för Tessiluringen min, vi hade planerat in massa uppgifter som folket skulle göra under kvällen, vissa skötte sig andra inte :) Det var även tänkt att vi skulle ha partyhattar på oss, jag fick uppgiften att köpa dem vilket jag också gjorde, men på bussen på väg till sumpan så glömde jag dom! Typiskt mig. Vi började i sumpan och tog en öl fortsatte sedan i bussen på väg till Enköping. blev ett stopp i Bålsta där vi gick in på något ställe, där stod det en bricka med shots som väntade på oss, efter shoten så var vi på väg i bilen igen. Väl framme i Enköping gick vi in på Joar, fick gå in i en avstängd avdelsning avsett endast för oss. Där inne blev vi välkomnade med varsin drink och vid sofforna stod det en flaska champange. Det var en mycket mycket lyckad kväll (förrutom min fläskläpp som jag fick precis innan vi skulle åka hem)

Eftersom jag var dålig och glömt bort att jag inte hade några batteri på kameran så blev det inga bilder denna gång. Tyvärr!

XOXO

"Because she´s hot hot, chilli chilli bang bang"

- Livsnjutare -

Eftesom att dagen började i panikångest så kunde det ju bara bli bättre, och det  blev det!
Tog en promenad i solen hem till mamma och fixade lite, sen gick jag iväg och mötte Elvira inne i centrum.
Vi tog en promenad bort till Grimsta och gick runt ängen, Albin var nog lyckligast, han fick ju springa lös! :)
Solen har lyst på oss hela dagen och det har varit underbart!
Eftersom att Elvira aldrig (?!) förrut har solat solarium så bestämde vi oss för att göra det idag, hem lämna Albin och sedan in till stan igen.
Elvirus var ybernervös, men nu är även hon konverterad! :) Efter solariet gick vi in och satte oss på en bänk i vällingby centrum oss sög i oss så mycket sol vi bara kunde.

Jag fick en hint här tidigare idag att det är för lite bilder här på bloggen, så idag har jag knäppt lite kort som kommer här :D

                                                                                                                         
                                                                      

               


                                      



XOXO

"Let the sun shine"


- Femtio -

Som jag skrev i tidigare inlägg så är jag ju himla nervös inför resan i sommar. Varför jag då håller på att fortsätta räkna ner förstår jag inte, eftersom det ger mig ännu mer P A N I K ! !
Antar att det beror på att jag började redan efter jul, och nu går det helt enkelt inte att sluta.
Idag har vi i alla fall kommit till 50-dagars milstolpen. Gash.. Det kanske är dags att börja fundera på att ta dom där ζÄ√ΓΔ sprutorna snart... Vill inte, vill inte, vill inte!!
Det är även snart dags att hitta en väska som jag kan ha alla mina kläder i, den ska rymma kläder för ca TRE MÅNADER?! 20 kg, PANIK once again. Åååh, jag får ångest...

XOXO

"This feeling's tearing me up"

- Sol -

Idag har varit den lyckligaste dagen på länge!
För det första så började idag mitt påsklov, underbara lov. Känns iochförsig som om det nyss var lov, veckorna bara springer iväg men jag klagar absolut inte! Vaknade upp redan vid halv 8 :O är ju van att kliva upp vid 6 tiden så det var ju som sovmorgon för mig. Mitt morgonhumör har väl och kommer troligtvis aldrig vara det bästa, och då hjälper det inte att jag upptäcker att på min efterlängtade lediga dag så är det skitväder ute. Kravlade mig ändå upp ur sängen och tog en liten promenad med Albin. Sen blev det sängen igen, bara för att jag kunde! Sjukt skönt. Vaknade sedan upp vid 11 igen och då sken solen!
Slängde då på mig kläder och fixade iordning mig lite snabbt och sedan tog jag med Binbin på promenad till Vällingby hem till mamma. Hade ju lovat Johanna att hjälpa henne hämta sina saker hemma hos Daniel. Tog bilen och åkte iväg, här kommer vi till det underbara! Köra bil, solen lyser ute, solglasögonen på, rutan nere och musiken på hög volym. Ååååh! Det gav mig ett sånt härligt lyckorus som jag sedan har levt på hela dagen efteråt.

Just nu ser jag fram emot Lördag mest. Lördag är nämligen den dagen då vi ska fira älskade Tess eftersom hon fyllde år nyligen. Planen just nu ser ut som sådan: Blir upphämtad av en buss, en såkallad ´partybuss´ förfest i bussen som sedan kör oss till okänd destination (som kanske inte är så okänd för vissa, men ändå!) sen blir det dansa och parta hela natten, bussen kör sedan hem oss dit vi ska. GASH, tror det kommer bli riktigt roligt. Om inte annat så är det lite annorlunda mot för vad vi brukar göra, det blir ju inte utgång i Stockholm denna gång åtminstone. Hursom så är jag galet laddad! Ser även fram emot att kanske åka hem till Bollnäs nästa vecka, skulle vara så otroligt skönt! Har redan planerat på hur jag ska tillbringa hela veckan om jag åker:)

Förövrigt så har jag fjärilar i magen, Magaluf börjar verkligen närma sig nu. Jag börjar faktiskt bli riktigt nervös. Fick hem flygbiljetterna förra veckan och då blev allting så verkligt på något sätt. Har ju längtat länge efter det här nu, och nu är det så nära! Vet inte riktigt hur jag känner faktiskt. Eller jo det gör jag, jag längtar fortfarande galet mycket. MEN jag kommer sakna alla så otroligt mycket, också har jag börjat tänka på allt som jag missar här hemma när jag är borta. Men det är klart, jag kommer ju få uppleva någonting helt annat istället, vilket känns otroligt spännande. Men nervös, det är jag!!

Anyhow, ska ta ut binbin på en sista liten promenad innan det är dags att sätta på en film eller liknande att somna till :)

XOXO

"Honey I want Cola but you´re Cola Light.."

RSS 2.0