Helg. ?

Det är tydligen fredag idag. men de skiter man väl i.
Varför skiter jag i det tänker ni då. JO de ska jag berätta.
För jag har inget liv, jag jobbar nämligen hela denna helg också. Skitkul. Jag vill ju vara ledig.
Men HA! Det ska vara jättedåligt väder med regn å grejer enda tills på söndag. Så tji får ni era jävlar som är lediga över helgen! ;) Hah, skadeglädje. Dock inte lika roligt när man får tillbaka det sen. Vilket jag säkert garanterat kommer få. På måndag när JAG är ledig, så kommer det säkert snöa och vara storm. Tack på förhand.

Står på jobbet nu, lite smått långtråkigt men jag har fått sälja lite idag iaf, så det är bra.

Jag känner mig inte alls så mycket happyface nuförtiden, det suger. Tycker jag. Det måste bli ändring på de här.
Återkommer om hur det kommer gå.
Säkerligen åt helvete.

Äntligen hemma.

Okey, tänkte att jag skulle vara lite positiv eftersom största delen av mina senaste inlägg har varit ganska negativa känner jag.
So here it goes.
Som jag sa tidigare så regnade det ju när jag slutade. Men när jag hoppade av bussen så uppskattade jag ändå regnet, det luktar ju så himla gott!
Vet inte om det beror på att jag är från Bollnäs, men fan vad gott det luktar när det regnar! Det luktar sommar!
Dom här jävla stockholms jävlarna uppskattar det väl inte.

Att man tycker att det luktar sommar när det regnar är väl iofs också lite sorgligt kan jag tycka, jävla sverige! Dags att flytta till ett annat land? Tänk vad skönt det skulle vara.

Men eftersom jag sa att jag skulle vara positiv så ska vi inte prata om sommar sverige, för det vet vi väl alla hur det är?

Kanske ska ta ett inlägg med för och nackdelar att flytta till ett annat land senare. Vad säger ni om det?

Anyway. nu har jag äntligen älsk sofia här hemma (positivt) så jag ska passa på att umgås med henne och inte sitta framför datorn. Sådäså.

Puss på er!

Någon som...

0-2d5080f96e05ec1ef887bb511bec2784.png

Någon som ser skillnad från.när jag var påväg till jobbet? Det är mörkt, ingen sol och REGN! WTF!? Som sagt, någon hatar mig. Själv tycker jag det ör jävligt jobbigt att missa hela dagens soltimmar. Ni förstår ungdommar, solen skiner inte på teliabutiken i sollentuna.


Ett annat...

29e8660e7df372f5ecc8475b4e4e727d.png

Ett annat beroende telia har (åter)framkallat hos mig är bubbles! Telia kommer få betala dyrt när jag måste in på rehab.


Mmmh! Söderte...

0-1e5ec644436836c60dce8d7f69803762.png

Mmmh! Söderte har blivit min nya drog på jobbet, sjukt gott. Första gången jag drack det var hemma hos min älskade elvirus emparus vikket gör att just nu saknar jag henne jättemycket!


Ännu en...

1fd51e803b49048b8f1e4cc2f3ff90ef.png

Ännu en gång sitter jag på bussen påväg till jobbet och även idag är det underbart vckert väder ute. Varför?! Varför i helvete snöar det när jag är ledig och resterande dagar är det underbart vårväder? Ännu en gång, VARFÖR? Någon gillar mig verkligen inte. Idag jobbar jag till 20, vilket även betyder att någon sol finns det inte kvar till mig då. Not so jävla happyface. Märks det?


Möööömms! Extremt...

0-7604773b2025289a09987398abdbe556.png

Möööömms! Extremt lugnt på jobbet. Jag tar tillfället i akt å svullar med kaffe och nobless :) snart kommer per å äter lunch med mig också.


Kirrat och...

0-71608adbe9b48a5058d00a0a648bde9a.png

Kirrat och klart, nu är biljetterna uthäntade och betalda:-) dyraste påskpresenten jag unnat mig hittills. Måhända den enda också :) innan roskilde blir de roadtrip till bla frankrike, tyskland, amsterdam :) faaaan vad jag längtar! :)


RSS 2.0