- inte sådär jättebra -

Igår fick jag äntligen träffa älskade pappi igen. Jag fljde med honom till västerås där han skulle hämta upp en byrå och en soffa. Mysigt att få lite tid tillsammans. Gick väl inte riktigt som planerat, råkade köra fel så tiden sprang iväg och jag missade middagen som var inplanerad. Fast mig gjorde det ingenting egentligen, kul att få träffa pappi igen som sagt.

Efter vi kommit tillbaks till stockholm igen så sprang jag in och bytte kläder sjukt snabbt och sen fick jag skjuts hem till nicklas där grabbarna var i full gång med förfesten.
Någon timme senare åkte vi iväg till födelsedagsfesten och röjde.

Det gick väl kanske inte riktigt som planerat.. Freddan förlorade en brottningsmatch mot nicklas och elementet och fick åka in och sy sju stygn i bakhuvudet.
jag fick i mig för mycket alkoholl med för lite mat i magen, kroppen börjar säga ifrån nu. Spy blod är väl ingen höjdare känns det som? Bra jobbat Carro.

Nu ska jag åka in och hämta vovven och sen lägga mig och dö en sväng.

- livsfarligt -

Jag har nu insett att våran dusch är livsfarlig, eller så är det bara jag som är klumpig. (Så kan det väl däremot inte vara? eller kanske..)

Hursom, så var jag sjukt nära på att ramla och slå mig riktigt ordentligt i duschen idag, som tur är så har jag hyffsade reflexer så det gick ju bra ändå, men det var nära!

Blir nog kanske till att köpa hem lite halkskydd till badkaret :) De röda och svarta passar ju perfekt i mitt röd-svart-vita badrum :) Lagerhaus is the shit!

Nej, nu är det dags att sova, kommer aldrig orka upp imorgon kl 6 annars :/ TYCK SYND OM MIG!

- träning -

För det första skulle jag vilja säga att blogg.se suger. Anledningen till att jag har denna uppfattning är att det är helt jävla omöjligt för dem att ta emot och lägga upp mina mms-inlägg som jag utan framgång envisas med skickar in. Som min svensk lärare Malin skulle säga, jag ser numera på dem med oblida ögon!


← såhär lycklig ska man tydligen bli av att träna, så jag tänkte ge det en chans.

Förra veckan tog jag tummen ur röven och köpte mig ett gymkort. Måste säga att det känna förjävla bra och jag är riktigt stolt över mig själv att jag faktiskt kommit iväg och tränat också. Idag är jag extra stolt efter ett hårt pass som jag antagligen kommer bli lidande över imorgon. Har däremot kommit fram till att det kanske kan få vara värt det, jag vill ha tillbaks kroppen innan magaluf! SÅDÄSÅ.

Nu ska jag fortsätta titta på greys och sen blir det gos i sängen med Abbe, sweet.

Puss på er.

RSS 2.0