- Regn -

ÄNTLIGEN! Regn istället för snö, är det inte underbart! Jag har väntat så länge på det här nu. Jag vet, det låter helt sanslöst men så är det ju faktiskt jag som säger det också. Överseende tack.
Men allvarligt så blev jag faktiskt lycklig när jag kom ut och det regnade lite smått ute, kände lukten av regn ute. Det gav mig lyckorus. Sen så ligger Albin här och luktar blöt-hund vilket kanske inte är lika roligt, men det är smällar man får ta.

Jag vet att det var längesen jag skrev, men jag antar att ni vant er vid det vid det här laget.
Anyway, i onsdags var jag ute med några från skolan, även lärare (måste tilläggas) och gaash så roligt det var. Helt otroligt, men det blev sent. Somnade alldeles för sent med tanke på att jag skulle iväg till universitetet och lyssna på föreläsningar hela dagen. Men det gick bra som tur var. Hände lite roliga saker just pga att vi var så himla trötta allihopa, skrattattack och sinnesförvirring skulle man kunna säga.
Fredagen tillbringade jag hemma med syster och mammsen och hade mys kväll, syster och mamma med en box rödvin och jag med en flaska vittvin, min flaska lyckades jag tömma alldels själv, duktig flicka. Hade det varit rött vin så hade väl pappa blivit stolt ;p
Lördagen spenderades hela dagen med syster, först var det shopping och sedan utgång. Eftersom Johanna inte varit på medusa förrut så täntke jag att det var faktiskt på tiden nu. Så vi drog dit och hade en underbar kväll. Riktigt roligt var det, we know how to have fun! :D

Jag har kommit fram till att jag ska ta mig mer tid till att bara stanna till och njuta av små ögonblick man har varje dag i vardagen utan att egentligen lägga någon stor eftertanke och uppskattning till det. Som idag tex med regnet, istället för att gå och tjura över att det regnar, varför inte bara njuta. Som en klok dam sa till min syster "man är vacker i blött hår" positiva tankar, och det gillar ju jag. Såg även en äldre man inne i Vällingby för någon dag sen som stod alldeles still och bara tittade upp på någonting, det såg så härligt ut på något sätt, att för någon sekund bara vara.

imorgon blir en härlig dag, det har jag bestämt! Först är det skolan, förövrigt så är det sista dagen innan lovet! WOHO! Gash tiden går alldeles för snabbt. hursom, efter skolan så ska jag hem till mormor och äta lite mat och sen ska vi iväg på dramaten och gå på teater. Jag syster mamma och mormor, ska bli riktigt mysigt faktiskt. Muntra fruarna i Winsdor blir det. Eftersom vi får gratis biljetter på skolan så täntke jag att det kunde vara skoj att vi kunde gå allihopa, mormor har ju faktiskt ställt upp så mycket för mig med att ta hand om Albin och sådär, hon är värd att få komma iväg och göra någonting roligt tycker jag. Anyway så ska det bli roligt:) Jag återkommer om hur det var senare.

XOXO

"talking smooth and play by the rules like a lady"

- Ordbajs - (i brist på fantasi)

Varför ska det vara så svårt att komma på en bra rubrik?!

Vädret spelade mig ett spratt här om dagen, jag antar att det var pga att jag var så lycklig över att det äntligen var vår. Tji fick jag, det var bara att hälsa snön välkommen ännu en gång. USCH, snö och kyla, nu får det räcka!! Jag sätter ner min fot nu. Allihopa, leta i garderoben efter kläder eller liknande som ni inte använder eller känner att ni inte behöver längre. När det är gjort så skapar vi en BAMSE-eld, vilket förhoppningsvis leder till att snön smälter och vi får lite värme, oh yes! Min hjärna går på högvarv (sorgligt) Jag är lite rädd för att ännu en gång skriva att det äntligen är fint väder ute igen nu, men jag gör det ändå. Skulle det bli så att jag får en smäll på käften igen så ska jag ta tag i det här med bamseelden.
Kände mig så otroligt lycklig när jag stod i solen idag och väntade på bussen, wounderfull! Älskar att känna värmen i ansiktet. En annan sak jag älskar är att läsa en bra bok. Just nu har jag börjat läsa Bitterfittan, fastnade för boken redan efter de första sidorna. Idag kom jag till och med på mig själv att välja bussen som tar längre tid än de andra bara för att jag skulle få längre tid på mig att läsa i boken..

Hursom! Idag har jag haft prov, var huuuur nervös som helst men efteråt kändes det jättebra. Tror faktiskt att det gick helt okey. Lite jobbigt däremot att sitta och analysera mig själv, men det är något som måste göras så.. :)
Ikväll ska jag iväg till gröna jägaren med lite folk från skolan, även några lärare. Tror att det kommer bli riktigt roligt. Innan dess ska jag hem till Elvirus och mysa med Wii-spelande och våffel-ätande AWESOME!
Imorgon är det tjejkväll, även det kommer bli awesome. Det är ju faktiskt ladies-night på erotikmässan, så det står självklart inplanerat i kallendern. Kvällen börjar hemma hos mig med alkohol, mat och mys sedan fortsätter vi in till Alvik. Resten är ännu ett mysterium, det visar sig helt enkelt hur kvällen kommer utspela sig. Hur det än blir så är jag förberedd på en super rolig kväll, både idag och imorgon! :)
Har ju faktiskt köpt mig en ny kamera nu så jag uppdaterar er med lite bilder sen också:) dock inte från ikväll eftersom jag inte har några batterin i den. Men ändå.

XOXO

"something sweet, something strong, seems like love no longer can turn me on"

- 9 veckor -

Tiden flyger iväg. Kändes som om det var igår min älskade Josefina frågade mig om hon kunde sova hos mig dagen innan hon skulle åka iväg till Turkiet och jobba. Självklart sa jag till henne att hon var mer än välkommen. Igår var denna dag. Usch! Nu har hon flygit iväg och är borta fram till i November ;( I will miss her! Galet mycket.

Idag är det även så att nu är det endast 9 veckor kvar tills mitt flyg tar mig iväg till Magalf för min bartenderutbildning. WOOHO! Det betyder att om 12 veckor är jag färdigutbildad bartender ;) Hurra för mig.
Ännu en sak är att idag är det också exakt 15 veckor kvar tills Pappsen och Helén gifter sig.
Mycket att se fram emot. JAG LÄNGTAR!

Vill även tillägga att jag är käääääär!
Dock inte i någon utan något, nämligen det uuunderbara vädret som äntligen börjar visa sig här i staden. Sol och värme är någonting vi inte har varit bortskämda med den senaste tiden, denna vinter har varit alldeles för lång. Men nu äntligen får man se lite hud ute på, inte bara alla dessa inpölsade människor som kurar ihop sig i dessa hemska vinterkläder.
Jag älskar våren, skulle vilja påstå att det är den bästa tiden ever, men det vågar jag nog inte göra. Jag gillar ju faktiskt sommaren också. Vintern är iofs inte heller helt fel, dock i korta perioder. :D Men vår, det är härligt. Blir alldeles lycklig i kroppen av att se alla småbarn som äntligen får ta ut sina nya små cyklar på premiär turen.
Att det är ljust på morgonen när man åker iväg till skolan är inte heller helt fel. WOUNDERFULL!

Wellwell, står på jobbet nu och kanske ska försöka göra någon nytta jag också;P

XOXO

"I got somethin to lose, so I gotta move"

- Shake it -

Hey hopp! :)
Tidigare idag så hade jag ett så KLOCKRENT blogginlägg planerat i mitt huvud, MEN ni som känner mig vet att jag är alldeles för tankspridd för att kunna komma ihåg ens en gnutta av vad det var jag hade tänkt skriva om just nu.
Så det får bli bara såhär, som det blir helt enkelt.
Har inte riktigt någon energi just nu för att bry mig om att ha en lite högre stilnivå än vad det annars är här. So DEAL with it. ;)

Som jag nämde igår så skulle jag idag iväg och köpa mig en ny digitalkamera, sagt och gjort. Jag, syster och mammsen tog bilden och åkte iväg. Bilresan dit är en historia för sig, kortfattat så var det nog längesedan jag skrattade så mycket som jag gjorde.
Väl inne i netonnets lagerförsäljning så kom såklart min beslutsångest krypande, vilken färg ska jag ta?! Ännu en gång, ni som känner mig VET, jag och fatta beslut går inte riktigt hand i hand. Men denna gång gick det ändå helt okey om jag får säga det själv. Detta kan också bero på att Johanna hjälpte mig att begränsa valet till endast 2 färger. Stilrent men ändå också lite tråkigt kanske så blev det en svart. Awesome :) Johanna köpte sig en ny mobil, som jag för övrigt också vill ha. Samsung touchwiz. Jag får helt enkelt ta att köpa mig en rosa sen när pengar finns på kontot, dvs efter min resa till Spanien.
Killen i kassan var den skönaste/bästa på länge, han var värd en stor puss enligt mig. Jag blev tillbaka bjuden till netonnet på lördag, för då skulle han nämligen jobba igen. Se där, jag är för charmig för att motstå! ;P Pappa har aldrig tvivlat på min förmåga att kunna charma och lära känna nya människor lätt, och jag har nu insett att han kanske har rätt. Hursom blev det mycket skratt även i kassan, vi lyckades skapa jättelång kö och sen har jag kommit fram till att johanna kanske ska kolla hörseln, så slipper hon det som inträffade i kassan ;) FUN! :D :D :D

Dags för Cali att städa lite nu, jag får ju faktiskt besök imorgon. I´ll be back hunnybuns!

XOXO

"My life would suck without you"

- Lonely -

Jag har kommit fram till att jag inte är någon ensamvarg.
Gillar inte att vara ensam, gillar inte känslan av att vara helt ensam. I alla fall inte just nu. Vissa tillfällen är det klart att det är riktigt skönt att vara själv. Men just precis nu så är det inte nå roligt. Inte så att jag mår dåligt eller något sånt, bara det att det är så himla tomt i lägenheten.
Jag har själv kommit fram till att dessa känslor jag har just nu beror nog mycket på att jag den senaste tiden har varit massor hemma hos mamma och syster. Även om det är trångt och sådär så tycker jag ändå att det är skönt att ha människor i min närhet. Det kan även bero på att jag legat hemma sjuk i några dagar och därav inte träffat några vänner. + att jag inte ens har Albin här, han är för tillfället nere i småland och busar. Men snart så kommer han hem igen:D

Peppar peppar ta i trä, har jag kommit igång med min bloggning?! :O helt otroligt, två inlägg på en dag, it´s a record! Vi får väl se hur detta kommer utspela sig i framtiden, jag kanske blir bättre på att uppdatera.

Nu har jag faktiskt mycket att se fram emot denna resterande vecka, det känns enormt bra måste jag erkänna.
Imorgon är det skola, efter skolan ska jag iväg och köpa mig en ny digitalkamera (WOHO) Eftersom att jag har världens bästa mamma ska jag få låna pengar utav henne så jag kan köpa den nu :) Jag har ju tidigare nämnt att min gamla gick sönder, så nu är det verkligen på tiden för en ny:) Färgen har jag ännu inte riktigt bestämt mig för, men ändå:)


Sen på fredag, även då står det skola på schemat, efter det jobb och efter det blir det hemma kväll bestående av lite vin, ost och kex och sådär med Niclas, spännande! Det var trots allt över ett år sedan vi träffades sist, men det ska bli roligt. Riktigt roligt! :)
Lördag, SOVMORGON! Sen på kvällen är det fest, hem till Stellabella och föra lite, sen ut på krogen och fira mimis födelsedag, it will be awesome. Dock har jag planerat på att ta det lite lugnt, med tanke på att jag ska upp och jobba på söndag. Jag återkommer med mer information för er nyfikna om hur allting gick :) Nu är det bedtime!

XOXO

"Chase the rainbows in my mind"




- Kort och Bra -

Nu har jag precis kommit hem till mammsen igen.
Skoldagen idag var precis vad jag klarade av med min förkykldning känner jag.
Vi började 9.45. Möttes upp allihopa i klassen (utom Tobias) vid Odenplan, sen gick vi iväg på studiebesök med Göran till DBA - Döv Blindas Aktivitetshus. Det var skoj att se deras lokaler också, och få veta lite mer om hur de driver sin verksamhet. Informationen höll på i ungefär en timme och sedan fick vi sluta.
Känner mig helt utmattad efter denna lilla stund bara, så det var kanske en bra start efter förkyldningen, inte allt för ansträngande, trots att vi har fått suttit och avläsa hela tiden, men ändå :)

Just nu sitter jag bara och håller tummarna på att jag är frisk tills på fredag. Då ska jag nämligen ha en liten mys kväll hemma. Vill ju inte sitta där och snörvla och vara allmänt äcklig då ju :) Men det kommer säkert gå bra.


Ska ta och göra mig en varm kopp the och passa på att göra lite läxor å sådär nu. DUKTIG!

XOXO

"Do as you say not as you do"

- Förkyldning -

Jag hatar att vara sjuk. Inte för att jag tror att någon annan gillar att vara sjuk heller, men ändå, kände att jag var tvungen att skriva det i alla fall. Det började i fredags på jobbet att jag kände mig lite hängig. När jag slutat jobbet gick jag hem till mamma och skulle äta lite, passade på att ta febern också, och mycket riktigt så hade jag feber. Typiskt. Söndagskvällen blev inte lång, jag somnade redan vid 19. Helt otroligt. Igår måndag låg jag mest också bara och sov, idag känner jag mig dock lite bättre, ingen feber åtminstone så hurra för det! :)
Ska ta mig iväg till skolan imorgon i alla fall.

I helgen så var jag ju i Bollnäs och jobbade på Tuff-läger. Det var super roligt, lättförtjänta pengar om inte annat, sprang runt och lekte med barnen, gjorde pärlplattor och ritade lite. Ett stort plus var att jag fick möjlighet att åka iväg till västerlima och träffa Pappi, Helén och Luttan också :D Elvira följde med, vi drack varm oboy, pratade lite och gosade med alla djuren. Hästar, Hundar och katter.
Ett annat plus var att jag äntligen fick åka snowboard igen! Med tanke på att det var ungefär tre år sedan sist så var det himla roligt :) En underbar helg med andra ord, och jag fick betalt för det! Kan ju inte bli bättre! Mer än nöjd.

SNÖ!!?! Nu får det f*n vara nog snart, jag vill inte ha nå mer snö, jag vill ha VÅR! Bara tanken på alla söta kläder, skor och allt annat som hör våren till gör mig alldeles pirrig. Men NEJ, det kommer mer snö istället. Typiskt *2. Menmen, positiva tankar (eller hur var det nu då?) ;) Idag är det 74 dagar kvar tills jag drar till Magaluf, Awesome! Fick igår ett glädjande mail från barskolan där det stod att de har bytt flygbolag vilket nu gör det möjligt att ändra flygbiljetten till vilket datum man vill. Underbart. Well, näsan rinner, huvudet dunkar och badkaret ropar på mig med andra ord är det dags för ett riktigt varmt bad och hoppas på att det hjälper mot min förkyldning. So long.

XOXO

"No it's not too late to set the fire on fire"

- update -

Okey. lovade att återkomma när kryssningen var över, även om detta är lite försenat så är väl dert bättre än ingenting? Positiva tankar, det är lite utav mitt motto.

Jag hade en underbar helg med Stella och Mimi, vi har haft otroligt roligt. Kan väl kanske inte uttala mig om vad dom känner, men jag har haft roligt i alla fall.
Det hela började på fredagen när vi kom dit, var där rätt så tidigt så vi tog oss en fika och försökte komma ikapp med vad som har hänt under tiden när vi inte haft någon kontakt. Gick sedan på båten och kollade in läget, (kolla in läget = taxfree) ;D Sen var det bara att börja festen, wounderfull. (WORD) ;D När vi inte hade så mycket blod i alkoholomloppet gick vi upp för att skaka våra lurviga på dansgolvet. Kort och gott så hade jag jätteroligt.
Dagen efter var dock ingen höjdare, tror att jag sov max en timme, sedan var det dags att gå av båten i tallin och spana in staden. Jag var det största bakistrollet ever (WORD) ;D Mina ben hade någongång under kvällen blivit utbytta till två stycken trästammar, det var lite jobbigt, vet inte hur det gick till. (Efter lite sömn hittade jag dock mina ben igen och allting var som vanligt.) no need to worry. Gick runt i några timmar, hittade sedan en mysig medeltidsrestaurang som vi satte oss på. Själv tyckte jag att belysningen med bara levande ljus passade mig alldeles utmärkt. Fick i mig lite soppa och sedan började vi bege oss tillbaka mot båten.
Efter lite snack om dom där jävla beritarna och ralph så lyckades vi ändå somna, när klockan ringde vid 18 trodde jag att jag inte hade sovit mer än 5 min, mina 6 minuter var i själva verket ca 3 timmar. Det om något kändes helt rätt.
Började göra oss iordning för ännu en partykväll. Eftersom vi var/är så heta så var det galet varmt i rummet så vi bestämmde oss för att ha hytt dörren öppen. Detta resulterade i att det blev fler än vi tre inne i hytten på förfest. Vissa mer trevliga än andra. Men som jag nämde tidigare POSITIVA TANKAR! Vi spelade lite spel "hur fan visste du det" riktigt roligt. Sedan var det ännu en gång dags för att visa våra lurviga på dansgolvet.
I baren hittade vi en däckad kille som såg lite ensam ut, Kodak-moment, jag passade på att ge honom en liten puss på kinden. Gubbarna i bakgrunden tyckte det var jätte roligt. Knäppte lite kort medans vi satt och snacka lite skit. Träffade på två av killarna som hade kommit in i våran hytt innan, kom fram till att engelska, det är grejen. Det var lite jobbigt att ha en konversation med grabben som endast talade ryska. Men det var roligt ändå, stella hade en fin konversation med honom, hon på svenska och han på ryska. Oh yes. Gick och dansade lite mer, jag spräckte Stellas läpp med min tand. FÖRLÅT GUMMAN! Gash.. inte bra. dansade lite till, sen saknade sängarna våran kroppsvärme så vi gick och la oss.
Söndag innebar stockholm igen. Men GASH så rolgit jag har haft. helt underbart. Let´s do it again soon girls! ♥

Tillbaka till verkligheten, denna vecka i skolan så har vi medicin-vecka, det har faktiskt gett mig väldigt mycket. Om inte annat så är det roligt att ha lite omväxling i de vanliga skoldagarna. Dagarna denna vecka består mest utav föreläsningar om olika saker som har med kropp, sjukdommar och andra liknande saker. Terminiologi och grejer också.
Idag fick vi sluta lite tidigare, åkte hem till mormor och åt lite mat innan jag åkte iväg till Dövas Hus. De hade lite information där om patientnämnden. Det innebar att jag fick ännu ett tillfälle att avläsa lite och även se hur tolken agerade i vissa situationer. Givande! Träffade också en kille/äldre man som jag träffade för ett år sen när jag var på pubafton på Dövas Hus med min dåvarande pojkvän. Så himla roligt att få öva på mitt teckenspråk även utanför skolan, han var imponerad av mig, kändes riktigt bra att höra.
Anledningen till att vi var där är att imorgon efter skolan så åker jag och några andra från skolan upp till Bollnäs och jobbar på "Tuff-läger" (Döva barn till hörande föräldrar) Så eftersom vi missar skolan på fredag så fick vi tillbringa våran onsdagskväll på dövas hus, men jag klagar inte.
Som sagt så åker jag upp till Bollnäs imorgon, får även chansen att träffa pappi och resten av familjen i västerlima, myyyys! Det uppskattas stort.

Nu får det räcka för denna gång, skriver väl antagligen mer sen när jag kommit hem igen från Bollnäs. :)

XOXO

"Wooooooord. Glaaaaaasiiiiiiigt"

RSS 2.0