- Magaluf del 2 -

Jag kan ju börja med att be om ursäkt för att jag varit hemskt dålig på att uppdatera bloggen åt er där hemma. Jag vet att jag sa att jag skulle skriva varje dag, men det är verkligen svårt att hitta tid att ta med datorn ner till E4an eller Beach club å surfa lite. Det händer alleles för mycket saker här nere, heela tiden. Inte en lugn stund. Säger man att man ska ta det lugnt en kväll så blir det utskällning, nästintill i alla fall. Så det är bara att dra på partyfacet och köra!

2 tema fester har vi hunnit med, Kinky pinky och i onsdags (?) var det Army night. Sjuuukt roligt.
vi samlade ihop alla på balkongen och hade förfest, sen drog vi ner på beach club i samlad trupp, 2 och 2 i ett långt jävla led. Igår var det ju sveriges nationaldag, och det skulle självklart firas. Började med vin och mys på balkongen, vi lagade sjukt god mat och var stolta över oss  själva och sedan drog vi iväg och hejjade på Sverige när dom spelade mot danskjävlarna. Det gick ju mindre bra:( men festen fortsatte ändå, som vanligt=)

VI har lyckats fixa lägenhet nu också, underbart. Högst upp på 8e våningen med utsikt över heeeela Magaluf, det kan inte bli bättre! Jag låg hemma med världens feber och trodde jag skulle dö när de var iväg och tittade på lägenheten så jag missade det men. Den var tydligen lite sunkig å sådär, men standarden är inte speciellt hög här i allmänhet och sen får man faktiskt inte vara kinkig. Det duger för oss. Lägenheten ligger ungefär ett halvt stenkast från bargatan och beachen :) Nära och bra.

Igår fixade jag jobb som biljettförsäljare åt Grabbarna grus beach club. Bara som en start innan jag hittat något bartenderjobb. Men jag har faktiskt även redan fixat så jag ska få provjobba på ett ställe som heter Tokiyo Joes när skolan är slut dvs nästa vecka. Så jag hoppas verkligen att alla ni där hemma håller tummarna åt mig!

Ikväll ska jag och 9 andra tjejer i gruppen upp till skolan och vara dommare på en drinktävling. Det är ett gäng norrmän som har svensexa och ska blanda drinkar, så det blir en bra förfest och sen är det premiär för lekstugan nere på Beach Club, laddad för en galen kväll med andra ord:)

Saknar er allihopa galet mycket där hemma! Men snart kommer jag hem en snabbis, förhoppningsvis brun som en pepparkaka! ;D  Love you all!

XOXO

Dagens drink: Ginfizz
4 cl Gin
2 cl citronjuice

Sockerlag
Äggvite extrakt (för utseendet)
Skakas
Toppa med sodavatten.

RSS 2.0